Пяць дзён, сем мясцовасцяў і дзесяць выканаўцаў – «Бардаўская Восень 2012″Лявон Вольскі, Зміцер Вайцюшкевіч & W-Z Orkiestra, Віктар Шалкевіч, Алег Кабзар, Bosae Sonca, ILO
& Friends, Palina Respublika, HandmadE, Re1ikt ды Sunduk – гэта зоркі сёлетняга, ужо 19-га
Фестывалю Беларускай бардаўскай ды аўтарскай песні «Бардаўская восень» 2012.беларускай
аўтарскай песні на розных узроўнях, спалучаючы ў сабе розныя стылі і накірункі.
Праграма ХІХ выпуску Фэстывалю беларускай бардаўскай ды аўтарскай песні »Бардаўская Восень 2012″25 кастрычніка 2012 – чацвер• Нарва – Гмінная Публічная Бібліятэка (вул. Міцкевіча 18) 17:00
«Бераг» – Паэтычна-музычная сустрэча. Надзея Артымовіч ды Алег Кабзар
26 кастрычніка 2012 – пятніца• Бельск-Падляшскі – Бельскі Дом Культуры (вул. 3-га мая 2) 18:00
Адкрыццё фэстывалю
Конкурсная частка
Паліна Рэспубліка (Grand Prix фэстывалю 2011)
HandmadE
Віктар Шалкевіч
• Гарадок – Гмінны цэнтр культуры (вул.Хадкевічаў 4) 17:00
Re1ikt
27 кастрычніка 2012 – субота• Бельск-Падляшскі – Бельскі Дом Культуры (вул. 3-га мая 2) 17:00
Абвяшчэнне вынікаў конкурсу
Канцэрт лаўрэатаў фестывалю
Re1ikt
Сундук Ilo&friends
Лявон Вольскі
28 кастрычніка 2012 – нядзеля• Беласток – Падляшская Опера і Філармонія – Еўрапейскі Цэнтр Мастацтва (вул. Одэска 1) 15:00
Канцэрт пераможцы Grand Prix фэстывалю
Bosae Sonca
ILO & friends
Зміцер Вайцюшкевіч & W-Z Orkiestra
• Дубічы Царкоўныя Гмінны Асяродак Культуры, Спорту ды Адпачынку (вул. Галоўная 65) 15:00
Алег Кабзар
• Гайнаўка – Музей і Асяродак Беларускай Культуры (вул. 3-га мая 42) 17:00
HandmadE
29 кастрычніка 2012 – панядзелак• Шчыты-Дзенцялова – Цэнтр Адукацыі і Прамоцыі Беларускай Культуры ШЧЫТЫ 10:00
Bosae Sonca
Увага! Праграма Фестывалю можа змяніцца.
На ўсе канцэрты УВАХОД ВОЛЬНЫ.http://budzma.org/afisha/pyac-dzyon-sem ... -2012.html